top of page

Workshops 

Verschillende workshops

Bij ons in de Knutsel Garage worden verschillende workshops gegeven. Er zijn bij ons veel mogelijkheden, staat uw idee er niet tussen, laat het ons weten en we gaan samen kijken of wij uw idee kunnen uitwerken.

Alle workshops zijn inclusief benodigdheden, een hapje en een drankje.

Hieronder vind je de uitleg over de meest gegeven workshops.


Decopatchen

Bij decopatchen ga je je gekozen voorwerp beplakken met decopatch papier. Je scheurt decopatch papier in stukjes, die breng je vervolgens met decopatch lijm aan op je voorwerp, daarna breng je nog een laagje lijm aan over het papier waardoor het voorwerp na het drogen mooi glimt.


Foam klei

Bij foam klei ga je het gekozen voorwerp beplakken met speciale klei die aan de lucht droogt. Op de tafel staan veel kleuren klei op de tafel om uit te kiezen. Je drukt de gekozen klei tussen je vingers goed plat dan leg je het op je voorwerp en druk je het weer aan. Zo ga je verder tot je voorwerp klaar is. Vooral voor jongere kinderen is dit zeer geschikt.


Stippen

Bij stippen ga je het gekozen voorwerp stippen met stip-stokjes aan de hand van een gekozen patroon. Als je een patroon gekozen hebt, ga je de kleuren kiezen. Dan ga je met verschillende maten stip-stokjes het patroon op je voorwerp stippen. Thuis dient het porseleinen voorwerp nog afgebakken te worden, je krijgt een uitleg mee naar huis hoe dit te doen.


Zand tekenen

Bij zandtekenen ga je een voorgedrukte tekening bekleden met zand. Steeds haal je een klein stukje papier van de tekening af, er komt dan een klein wit stukje stickerpapier tevoorschijn wat plakt. Hierop strooi je zand (op de tafel staan veel kleuren waaruit je kan kiezen). Met je vinger smeer je het zand uit en aan het einde heb je een mooie zandtekening. Er kan gekozen worden om er ook een fotolijstje bij te doen, die mag je beplakken met stickers.

Decopatch 


Foam klei


Stippen


Zandtekenen


Dagboek versieren 

Pimp je gymp 


Lampje versieren


Tas versieren

Sieraden doosje versieren 

T-shirt pimpen


Eenhoorn lampje versieren


Servies schilderen

Klok versieren

Beauty set


NIEUW Sieraden maken


String art

3D pen


Mozaiek


Wol vilten
bottom of page