top of page

Verjaardag

Hiep Hiep Hoera

Gefeliciteerd, Jij bent jarig! En je bent op zoek naar een creatief feestje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Hieronder zie je enkele mogelijkheden. Zelf nog leuke ideeën? Die zijn altijd welkom.

Decopatch 


Foam klei


Stippen


Zandtekenen


Dagboek versieren 

Pimp je gymp 


Lampje versieren


Tas versieren

Sieraden doosje versieren 

T-shirt pimpen


Eenhoorn lampje versieren


Servies schilderen

Klok versieren

Beauty set


NIEUW Sieraden maken


String art

3D pen


Mozaiek


Wol vilten
Feestpak​ket 


De Knutsel Garage helemaal versierd met alles erop en eraan? dat kan! Vier jouw verjaardag in een feestelijk versierde ruimte samen met al je vrienden en vriendinnen.

Inhoud feestpakket: 

Thema/ kleuren kiezen, slingers, ballonnen, een versierde (nep) taart, onbeperkt limonade, wat lekkers, cakeje versieren en een tasje met een zakje chips voor mee naar huis. En natuurlijk voor de jarige nog een klein cadeautje. Ook worden er foto’s gemaakt die aan het einde opgestuurd worden.

Ook zijn glitter tattoos mogelijk! 


Nieuw! High tea feestpakket

Tijdens het knutselen genieten van een heerlijke high tea? Dat kan! Geniet van een heerlijk kopje thee en de heerlijkste kleine hapjes.

Inhoud high tea feestpakket: 

Thema/ kleuren kiezen, slingers, ballonnen, een versierde (nep) taart, onbeperkt thee of limonade, etagère vol lekkers en een tasje met een zakje chips voor mee naar huis. En natuurlijk voor de jarige nog een klein cadeautje. Ook worden er foto’s gemaakt die aan het einde opgestuurd worden.


Thema: 

De Knutsel Garage kan ook helemaal aangekleed worden in het door jouw gekozen thema! Denk hierbij bijvoorbeeld aan: je favoriete film, teken figuur of lievelingsdier.

Op de foto's hieronder zijn een aantal voorbeelden te zien.

bottom of page